Praktikant til Folkeuniversitetets festivalsekretariat

Er du udadvendt, initiativrig og skarp i din kommunikation?

Vi søger en praktikant, som er udadvendt og udforskende, og som kan bidrage til kommunikation, afvikling og evaluering af Folkeuniversitetets festivaler. Det vil være en fordel, hvis du er initiativrig og kan arbejde meget selvstændigt. Du vil blive en del af festivalernes sekretariat og have kontakt til mange forskellige samarbejdspartnere. Du vil komme til at skulle have en del bolde i luften, så vi håber, at du har sans for at holde overblik og holde styr på mange informationer, mails og deadlines. Desuden er det vigtigt, at du kan tackle travlhed på konstruktiv vis – med fokus på fin dialog med samarbejdspartnere, deltagere, forelæsere og kollegaer. Du vil være involveret i mange af festivalernes processer, men primært med fokus på opgaver indenfor ekstern kommunikation, planlægning og afvikling samt evaluering.

Har du lyst til at arbejde med videns- og kulturformidling?

Vi har flere forskellige opgaver, som det kunne være muligt at knytte dig til. Først og fremmest vil du blive involveret i at formidle festivalen til offentligheden. Du vil blive koblet på vores kommunikationsstrategi og vil i fællesskab med sekretariatet være med til at få festivalerne ud over rampen i 2016. I perioden 4. marts til 13. marts løber Århundredets Festival af stablen og den vil i en periode være dit primære fokus. Derudover bliver du involveret i planlægningen af Hearts & Minds og Nordiske Nätter festivalerne, der begge afholdes i efteråret 2016. Dine arbejdsopgaver involverer idéudvikling, kontakt med eksterne parter, tekstskrivning, redigerings- og korrekturopgaver mv. Vi håber du vil kunne bidrage med noget særligt indenfor følgende: tekst-, billede- og videoproduktion, men det er også vigtig, at du kan give en hånd med ved arrangementsafvikling og løse diverse praktiske opgaver. Din faglige baggrund er ikke afgørende, men du skal have interesse for vidensformidling og være en aktiv kulturbruger.

Hvad er Folkeuniversitetet?

Folkeuniversitetet i Aarhus er en nonprofit, folkeoplysende organisation, der arbejder med forskning i øjenhøjde. Vi gør det sjovt at blive klogere. Hvert semester præsenterer vi forelæsningsrækker i Aarhus, Emdrup (DPU, Aarhus Universitet) og Herning (HIH, Aarhus Universitet), og alle kan deltage. Vi er nysgerrige på nye formidlingskoncepter, og vi udvikler løbende vidensarrangementer med et ’twist’, hvor den traditionelle forelæsning får nye former.

Vi glæder os til at høre fra dig. Send din ansøgning og dit CV til festivalchef Hanne Lundgren Nielsen på hln@fuau.dk

Ansøgningsfrist: løbende, men send os endelig din ansøgning med det samme
Samtaler: løbende
Praktikstart: januar til juni

Antal: 1 praktikant

OBS: Skriv venligst, hvis du søger andre af Folkeuniversitetets praktikantstillinger