Bag om sekretariatet

Århundredets Festivals sekretariat er tilbage på kontoret efter sommerferien, og arbejdet frem mod den næste Århundredets Festival genoptages. 2017 er året, hvor Aarhus er europæisk kulturhovedstad, og på festival-sekretariatet arbejdes der hårdt på, at dette kommer til at bidrage yderligere til den positive udvikling, som Århundredets Festival er inde i.

Ligesom sidste år er nye ansigter kommet til henover sommeren. Mette Nyman Kvist, der læser en kandidat i kulturhistorie på Aarhus Universitet, har tidligere været frivillig på Århundredets Festival, og vi har i efteråret fået fornøjelsen af at have hende som festivalpraktikant på fuld tid. Mette er i første omgang tilknyttet Folkeuniversitetets sundhedsfestival "Hearts & Minds", men når Hearts & Minds er afviklet ultimo september, vil hun slutte sig til Århundredets Festival-teamet. Udover Mette har vi også budt Lasse Balleby velkommen. Lasse er bachelor i historie og læser en kandidat i nordisk sprog og litteratur på Aarhus Universitet, og vi glæder os til at få nogle flere mandlige indspark til festivalen på kontoret. Mette og Lasse skal begge stå for diverse kommunikative opgaver, både inden for planlægning og afvikling af events, research til arrangementer og udarbejdelse af festivalens program. 

Udover de to nye festivalpraktikanter består Århundrerets Festivals sekretariat i efteråret 2016 af Hanne Lundgren Nielsen (festivalchef), Sofie Frøkjær Justesen (projektleder), Marie Kjølhede (festivalmedarbejder) og Johanne Greibe Andersen (festivalmedarbejder på Århundredets Festival og projektleder for Hearts & Minds)    

Vi er alle klar til at stable et spændende og inspirerende program på benene, som vi glæder os til at præsentere, når programmet er klar i begyndelsen af det nye år.